Til møde i Det Gule Pakhus

Til møde i Det Gule Pakhus, Byrådssalen i Maribo.

Det Gule Pakhus, Byrådssalen i Maribo.

 
Søren Høj og jeg, vi var i går aftes til møde i Det Gule Pakhus, byrådssalen i Maribo. Vi repræsenterede Sydlollands Vinterbadere. Mødet handlede om velkomst af nye medlemmer i foreningen. Noget var gammel vin på nye flasker. Mødet blev holdt af Lollands Kommune og DGI.
Da vi kom til om vi havde en hjemmeside, eller var på Facebook, blev vi fremhævet med det vi har, og derfor skal der lyde et MEGET stort tak til Pernille og Erhard, for deres arbejde. i blev nævnt som fine eksempler – hjemmesiden er super nem at finde rundt på og vores Facebook-profil er meget flot. Jeg blev sgu lidt rørt. Der var nogle der var misundelig på os.

Søren Høj

 
Vi spiste sandwich i byrådssalen, her fik jeg taget en vegetar sandwich, jeg overlevede. Da det hele sluttede, kom der en fra DGI hen og spurte om forskelligt om vinterbadning, og hun så vores visit kort. Har i også visit kort, ja selvfølgelig har vi det svarede jeg. Må vi ringe dig op, om vinterbadning, selvfølgelig må i det, og der er ikke en af de deltagere der var der, som nu ikke kender Sydlollands-Vinterbadere.
 
 
 
Mødelederen er også mødeleder ved Sydlollands klyngen, hvor jeg også deltager.
 
Vi fik også en god snak.
Det Gule Pakhus, Byrådssalen i Maribo.
Del på Facebook
Erhard Olsen
Author: Erhard Olsen

Jeg kommer fra Færøerne, men har boet i Danmark i over 40 år. Jeg har altid været meget interesseret i EDB. Så i dag roder jeg meget med at opdatere hjemmesider for mindre foreninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!