Saunaen

Vores flotte sauna

Sydlollands-Vinterbadere har foretaget en stor investering.

Vi har købt en mobil sauna til 14 personer, den er ca. 2 år gammel.

Vinterbadeoplevelser og ny sauna på Sydlolland

Pressemeddelelse

Vinterbadeoplevelser og ny sauna på Sydlolland

Da initiativet til at stifte Sydlollands Vinterbadere blev taget, var et af målene at arbejde hen mod etablering af en sauna til vinterbadere i området. Dette mål er nu nået. Med et større tilskud på 87.000 kr. fra Friluftsrådet og støtte fra andre sponsorer og medlemmer, er det lykkedes at indkøbe en mobil sauna med plads til 14 personer.

Saunaen er lige nu placeret ved Østersøbadet. Fremover vil den på skift blive placeret her og ved Kramnitze Strand. Herved får flest mulig adgang til at få varmen efter et koldt dyk i Østersøen.

Udover at være et tilbud til foreningens medlemmer, vil saunaen også kunne benyttes af offentligheden efter aftale.

Efter at vinterbadeklubben er etableret på Sydlolland, er der opstået et fint fællesskab omkring det at bade om vinteren. Klubben har nu 45 medlemmer, og flere mødes et par gange om ugen for at få en dukkert.

Med indkøbet af saunaen hvor man kan få varmen, forudser vinterbadeklubben at flere vil have lyst til at prøve at vinterbade. Derfor inviterer klubben interesserede til at rette henvendelse til klubben for at lave en aftale.

Samtidig vil Sydlollands Vinterbadeklub i den kommende tid afholde forskellige arrangementer hvor man også er velkommen til at prøve den nye sauna.

Information om de forskellige arrangementer kan læses på foreningens hjemmeside

www.sydlollands-vinterbadere.dk

Facebook